horso by Themeup

Rikstäckande Juristbyrå med specialist inriktning

Vi erbjuder en fokuserad kostnadsfri rådgivning i ditt ärende inom affärsjuridik och humanjuridik.

 Spetskompetensen på Rubinstein & Khoury Juridiska Byrå:

Områden vi är verksamma inom

Arbetsrätt

Våra specialister har en mångårig erfarenhet av praktisk och strategisk hantering av olika problem som kan uppkomma på en arbetsplats, inklusive förhandlings- och förlikningsdiskussioner. Genom vår breda erfarenhet och kunnande hittar vi hållbara och konkret anpassade lösningar för dig som arbetstagare.

Skatterätt

Skattereglerna är komplicerade och under ett ständigt förändringsarbete med nya lagar och regler. På Advance är våra skatterättsspecialister, med ett mångårigt förflutet från Skatteverket, redo med rådgivning så att du kan känna dig trygg i din skatteplanering.

Bolagsrätt

Rubinstein & Khoury Juridiska Byrå arbetar dagligen med en mängd olika aktörer i bolagsrättsliga frågor och har under de senaste 20 åren byggt upp ett mycket stort nätverk, erfarenhet och expertis inom bolagsrätten. Vår juridiska expertis kompletteras med en grundläggande förståelse av främst juridiken

Migrationsrätt

Våra migrationsrättsliga jurister har en bred erfarenhet och hög kompetens inom asyl- och uppehållstillstånd samt andra typer av migrationsrättsliga ärenden såsom arbetstillstånd, utvisning och medborgarskap. Vi tar oss an ärenden inom hela Sverige.

Vad vi gör

På Rubinstein & Khoury Byrå är vi specialiserade inom arbetsrätt, bolagsrätt, skatterätt och migrationsrätt samt domstolsprocesser och skiljeförfaranden inom respektive område. I vår klientstock finns allt från enskilda firmor, småbolag till stora koncerner samt privatpersoner som arbetstagare.

Vår breda kompetens inom respektive rättsområden innebär att alla aspekter alltid beaktas, så att du som klient alltid står i centrum med de bästa förutsättningarna. Vi vet hur viktigt det är för dig som klient att vi som juridiskt ombud har en djup förståelse för ditt problem och den verklighet som du befinner dig i. Därför arbetar vi utifrån våra följande grundprinciper:

    Vill du komma i kontakt med oss?

    Fyll i formuläret, så hör vi av oss inom kort.